Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord

Bij Kriscar te Zulte kan u terecht voor het herstellen en spuiten van alle carrosserieschade aan uw wagen, vrachtwagen of ander type voertuig.  Kriscar zorgt ervoor dat uw beschadigde wagen zich binnen de korste keren in nagelnieuwe staat bevindt.  

Daarnaast is Kriscar ook aanspreekpunt voor het onderhoud en alle mechanische herstellingen van alle merken. Zelfs voor uw banden kan u bij ons terecht!

Wij herstellen alle merken, ongeacht bij welke verzekeringsmaatschappij u aangesloten bent en zorgen tijdens de herstelling van uw voertuig GRATIS voor een vervangwagen

Kom gerust even langs

U kan ons bereiken op 0477 36 00 30 en ons vinden in de Zaubeekstraat 17, 9870 Zulte.

  • onafhankelijk  en carrosserieherstellingen van alle merken
  • bandenservice
  • onderhoud alle merken
  • kleine herstellingen
  • carrosserieherstellingen van vrachtwagens
  • GRATIS vervangwagen tijdens de duur van de herstelling van uw voertuig

U kan bij ons terecht voor

Alle herstellingen van alle merken

Herstellingen alle merken

Lakerij en spuiterij

Lak & spuiterij

Bandencentrale en stockage

Bandenservice & opslag

Trekkers

Trekkers

Onderhoud alle merken

Onderhoud alle merken

Kriscar Zulte

Kriscar is in 1996 opgericht door de huidige zaakvoerder Kris Willemyns en onder zijn impuls door de jaren heen in de regio uitgegroeid tot een begrip op het gebied van herstellen van autoschade.  In 1998 werd de toenmalige infrastructuur te klein en kocht Kris het huidge pand in de Zaubeekstraat aan.  Dit pand werd in 2000 uitgebreid tot een totale oppervlakte van 600m² en tevens gemoderniseerd.  Door de lange termijn visie van Kris kan er ondertussen prat gegaan worden op meer dan 20 jaar ervaring en zijn er ondertussen vier voltijdse medewerkers dagelijks in de zaak aanwezig om u schadegeval op een zo kort, en voor u aangenaam mogelijke manier, op te lossen.

Hiernaast zorgen wij sedert kort ook voor het onderhoud, banden en alle mechanische herstellingen van uw wagen. 

Kortom kan u bij Kriscar terecht voor een totaalservice als het op het onderhoud en de herstelling  van uw wagen aankomt!

 

 

Neem vrijblijvend contact op

Je kan ons bereiken via info@kriscar.be of via onderstaand formulier.

Indien u een schadebestek aanvraagt, graag een aantal foto's van de schade meesturen.  Prijzen op schadebestekken aangevraagd per foto/mail zijn louter indicatief en onder geen beding bindend.  Indien u een correct prijsbestek wenst, vragen  wij u om langs te komen met het voertuig.